Tagga Metaltown 2013

2010 - Första Metaltown för mig och det var sjukt awesome! Det var det bästa året för mig än så länge!
Bullet for my valentineIn flamesAdeptWitchery m.m spelade då och jag var överlycklig! Det var verkligen perfekt även fast vi bara var där en dag! 
Festivalen var då på Frihamnen i Göteborg och enligt mig var det lätt det bästa stället. Dessutom var allt bra placerat, speciellt scenerna. Jag kom ihåg att vi slapp undan all trängsel när man var påväg till nästa scen, allt var så chill, så perfekt!
Kvällen avslutades dessutom helt awesome! Glömmer aldrig då vi satt på en bänk lite längre bak, kollade när In flames spelade och drack världens godaste varma choklad! 
2011 - Andra året och festivalen flyttades till Göteborg galopp, då ett jävla skitställe. Allt kändes så dåligt planerat, scenerna stod för nära varandra så man fick tränga sig fram till nästa scen när nästa band skulle spela. Maten var svindyr, i stort sätt allt var svindyrt och underlaget var riktigt illa. 
Vädret var dessutom kasst, inget man kunde göra något åt men kan säga att det var verkligen inte trevligt att trampa omkring i den leran som uppstod. 
Det fanns knappt några sittplatser heller, vilket var riktigt illa! Snacka om att man hade ont i hela kroppen fram mot kvällen. 
Höjdpunkterna år 2011 var helt klart Bring me the horizon, älskade Avenged sevenfoldKorn och Volbeat! Annars var det faktiskt ganska förjävligt.
2012 - Tredje året och älskade Avatar spelade! I år hölls det på Göteborg galopp igen men denna gången var det mycket bättre arrangerat. Ingen äcklig lera att kämpa sig fram i, knappt någon trängsel dock så kunde de fixat ännu fler sittplatser men vi hade hyfsat tur med vädret så det gick att sitta ner på marken när det behövdes. 
Bandbokningarna var ju sjukt bra! Marilyn Manson fick jag äntligen se! Samt In flames åter igen, Trivium och Lamb of godm.m. Vi var där bara en dag så jag missade älskade Killswitch engage vilket jag ångrar än idag. Fan att man inte är gjord av pengar..
Men jag håller fortfarande fast vid att första året var det bästa!
 
Metaltown 2013 har vi nu att se fram emot, jag kan knappt vänta! Festivalen är omgjord och är nu en tredagars festival som hålls den 4-6 Juli. Det hade varit duktigt skönt om solen vill visa sig då för en gångs skull..
Slipknot, Sabaton och Korn är redan bokade så det är bara att börja spara pengar. Ser mest fram emot att se Slipknot då de är sjukt grymma och lätt ett av mina favoritband! Tagga!

Alla har svagheter, right?

Hela tiden sätter jag för höga krav på mig själv. Jag måste vara perfekt, jag får inte göra några misstag för då går hela världen under för mig. Det behöver inte handla om några "stora" saker, jag sätter krav på mig själv för allt jag gör. T.ex för hur jag utför en uppgift eller för hur jag beter mig. 
Ett snedsteg, dvs ett misstag gör att jag sänker mig själv totalt med nedtryckande tankar. Jag är elak mot mig själv och självförtroendet går upp och ner hela tiden.

Jag måste lära mig att kunna släppa kontrollen och sluta bry mig om vad andra tycker och tänker om mig. Jag måste sluta skämmas och kunna vara mig själv. Jag måste jobba på mitt självförtroende men det är fan inte lätt. Hur gör man?

Sjukt bra serier

1. The Walking Dead
- Helt klart bästa serien enligt mig! Alla avsnitt slutar så perfekt, sjukt spännande hela tiden men nu är det säsongsuppehåll enda fram till februari! Hur ska jag klara mig?

"Småstadspolisen Rick Grimes blir skjuten och hamnar i koma. En dryg månad senare vaknar han upp på ett övergivet sjukhus. Hans familj är borta, hans hemstad ser ut som en krigszon och verkar ha övergivits i all hast. Men det är inte det värsta! Det går omkring halvruttna människor överallt. Människor som borde vara döda men som ändå lever. De är "levande döda" och de är hungriga och farliga. Snart får Rick reda på att något slags virus har spridit sig. Ett virus som förvandlar människor till zombier. All media har upphört att sända och civilisationen har fallit samman."
2. Sons of Anarchy
- Kärade ner mig totalt i denna serien.. Charlie Hunnam som spelar "Jax" är ju värsta hunken också.

"Mc-klubben Sons of Anarchy, Samcro, startade 1967 av en grupp Vietnamveteraner i staden Charming. Klubben ägnar sig bland annat åt vapenhandel men medlemmarna gör också sitt bästa för att hålla ordning i samhället.
När det högerextreministiska gänget Nords kommer till Charming och börjar handla med metamfetamin försöker Samcro stoppa dem. Samtidigt börjar klubbens vicepresident Jax ifrågasätta de olagliga delarna av verksamheten och interna stridigheter hotar att splittra Samcro."
3. Dexter
Har nyligen börjat följa Dexter men kan säga att jag fastnade direkt! Äckligt beroendeframkallande!

"Under dagstid jobbar Dexter Morgan för Miamipolisen som kriminaltekniker, med blodfläckar som specialområde. Men när natten kommer är Dexter en seriemördare som tar lagen i egna händer, vilket han måste undanhålla från sin syster, flickvän och från arbetskamraterna. Dexter strukturerar sina mord runt en kodex som hans adoptivfar Harry Morgan lärde honom för att aldrig åka fast och för att säkerställa att Dexter endast dödar omoraliska människor."

RSS 2.0